Ga naar inhoud

Erelijst


Populaire inhoud

Toont de meest gelikete inhoud sinds 14-11-17 in alle zones

 1. 1 punt
  VTM weervrouw EVA CLOCKAERTS schenkt een telescoop uit het project 'Sterren Schitteren Voor Iedereen'; http://www.ssvi.be Daarom ZOEK IK: een school of voorziening uit de doelgroep; kinderen met een beperking, vluchtelingenwerk. En dat is een breed begrip. Op vraag van Eva; een groep UIT DE WIJDE OMGEVING GENT die er normaal gezien de middelen niet toe heeft. Zij is bij de overhandiging aanwezig. Kandidaturen graag met een kleine motivatie ENKEL naar kijkerbouw@ugent.be Eva neemt samen met mij de finale beslissing.
 2. 1 punt
  Bedankt, Sander! Ik hoop dat het mensen aanzet om de vele EQ-1 monteringen met een elfje erop (vele jaren terug heel populair als starterset) terug van onder het stof te halen! Zelfs met deze basic opstellingen zijn heel leuke beelden te verkrijgen. Als je ziet wat er al mogelijk is bij 10s belichting op gebied van deepsky-fotografie of met een ToUcam 'eitje' op maan en planeten Bij deze nog een oproep: Heeft er iemand nog een elfje liggen stof vergaren en wil deze hem voor een heel zacht prijsje kwijt dan mag je me altijd contacteren, het moet nog altijd passen in het kader van 'low budget' astrofotografie
 3. 1 punt
  Toch straf dat dit mogelijk is ? mooie opnames alweer?
 4. 1 punt
  Maantje gisterenavond laag in het zuidwesten boven het dak van de buren. Seeing en rookbrakende schouw deden goed hun werk. 80mm/f5@f10 achromaat/EQ-1 montering/ToUcam Vijfdelige mozaiek
 5. 1 punt
  Astronauten maken tijdens een ruimtewandeling buiten het ISS prachtige beelden van onze planeet met behulp van een GoPro camera.  
 6. 1 punt
  Terug een low budget opname M 42 - 15x10s - iso 400 geen darks of flats Met eenvoudig materiaal zijn ook nog leuke plaatjes te maken Dank aan E. G.voor support bij bewerking!
×