Ga naar inhoud

Pudifar

Leden
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Pudifar

 • Titel
  Molecule
 1. Ik verkoop volgende boeken: - Jim Al-Khalili, "Quantum - A guide for the perplexed" - Sean Carroll, "The particle at the end of the Universe" - Chad Orzel, "How to teach quantum physics to your dog" - Ian Stewart, "Calculating the Cosmos" - Sander Bais, "De sublieme eenvoud van relativiteit" De boeken handelen over de beginselen van quantum mechanica, de ontdekking van het Higgs deeltje, de wiskundige basis voor de werking van het universum en de beginselen van de relativiteitstheorie (de relatieve relatie tussen tijd en ruimte wordt grafisch voorgesteld).
 2. Ik verkoop volgende boeken: - Genieten van de sterrenhemel - Genieten van het zonnestelsel - Genieten van het heelal - Higgs gevonden - De Oerknal en het uitdijend heelal Zeer informatieve boeken met prachtige foto's. Wetenschappelijke informatie en toch bevattelijk uitgelegd. Geschikt voor zowel de beginner als de expert. Alle boeken zijn ongelezen en in nieuwstaat. Liefst verkoop van het volledige pakket in 1 keer. Winkelprijs van de boeken is 73 euro, mijn vraagprijs is 50 euro. 35 euro Wordt met zorg verpakt en verzon
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Door het gebruiken van onze site ga je eveneens akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid.