Ga naar inhoud

Joeri

Moderators
 • Aantal items

  292
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Joeri won de laatste dag op 23 april 2013

Joeri had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

9 Neutraal

Over Joeri

 • Titel
  Aarde

Profielgegevens

 • Geslacht
  Vertel ik niet

Recente bezoekers van dit profiel

1.388 profielweergaven
 1. Joeri

  Astronomie leren

  Ik heb eerst een vraag voor jou. Wat voor astronomie bedoel je? Bedoel je het observeren van de hemel of het theoretische gedeelte dat zich bezighoudt met het begrijpen van de hemelmechanica en het universum? In het laatste geval denk ik dat je in de richting fysica geïnteresseerd kan zijn aan de universiteit.
 2. Joeri

  Magnitude sterren

  Waar hangt jouw functie af van de magnitude? Jouw functie neemt als input een magnitude en als output een helderheid, dus je functie hangt af van magnitude. Waar in jouw functievoorschrift moet ik deze invullen? Dit is geen exponentiële functie: Een reële, exponentiële functie neemt volgende vorm aan: f(x) = a*b^x met a,b reële getallen. Jouw functies hangen niet af van een bepaalde variabele, en zijn dus constante functies (dus aan elke domeinwaarde zal hetzelfde beeld geassocieerd worden). Om je hiervan te vergewissen: probeer a,b en x te identificeren met de getallen in jouw functievoorschrift. Je zal merken dat je x met niets kan identificeren (zeker niet -1, want x moet variabel blijven). Misschien interessant om te lezen: https://www.spacepage.be/artikelen/sterrenkunde/theoretische-en-toegepaste-sterrenkunde/wat-is-magnitude
 3. Joeri

  Magnitude sterren

  Geen van beide functies is een exponentiële functie. Sterker nog: beide functies zijn constante functies omdat ze niet afhangen van een variabele. Ben je zeker dat je geen fout hebt gemaakt?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Door het gebruiken van onze site ga je eveneens akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid.