Ga naar inhoud

Michaël Potters

Leden
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Michaël Potters

 • Titel
  Koolstof

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Michaël Potters

  Telescoop koppelen aan laptop

  Ja die heb ik ook mee gedownload. Moment dat ik mijn telescoop wil koppelen dan gaat er zo een venstertje open met rode cijfers enz.
 2. Michaël Potters

  Telescoop koppelen aan laptop

  Dat dacht ik ook dus heb een originele kabel gekocht gehad maar ook zo zonder resultaat . Heb mijn telescoop gereset gehad omdat ik misschien ergens verkeert op geduwd heb maar ook nu werkt het niet. Ik doe exact zelfde zolijk de mensen op fb maar niks werkt . Wel verbinden vinden maar niet reageren
 3. Michaël Potters

  Telescoop koppelen aan laptop

  Hallo ik heb u raad gevolgd en het programma gedownload . Maar mijn telescoop reageerd niet op programma en toch staat er dat ze verbonden zijn. Ik zet eerst mijn telescoop op een ster of planeet ik laat het zoeken tot het erop gericht staat dan open ik mijn programma en sluit het aan met mijn kabel. En verbind mijn telescoop maar moment ik het op een andere ster wil laten richten reageerd het niet. Ik weet echt niet wat ik fout doe, heb ook programma stellarium afgehaald en op YouTube gekeken hoe ik verbinden moet maken ook daar vind ik wel verbinding maar reageerd het niet als ik het op een ster wil zetten. Wie kan mij helpen ?
 4. Michaël Potters

  Telescoop koppelen aan laptop

  Hallo ik heb onlangs een nieuwe telescoop gekocht een 'Celestron Nexstar 127SLT' en ik heb lang gezocht achter een kabel voor aan te sluiten aan mijn laptop na lang zoeken heb ik ondervonden dat die kabel bijna nergens te krijgen is. Toen heb ik die kabel maar zelf gemaakt. Na wat knutsel werk heb ik de kabel gemaakt en precies gemaakt hoe het op internet stond, ik had nog een gratis programma gedownload waar ik mijn telescoop op moest kunnen koppelen en laten werken, het programma kon contact maken met mijn telescoop maar als ik het ergens wou op richten reageerde het niet. Dus ik weet niet hangt het nu aan het programma omdat die gratis is of aan mijn kabel ? Weet iemand een programma waarmee ik mijn telescoop zeker zou moeten kunnen bedienen? liefst niet te duur. Groetjes Michaël
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Door het gebruiken van onze site ga je eveneens akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid.